Sale ! Clapari ski dama Head Edge LYT 80 W Vezi marit

Clapari ski dama Head Edge LYT 80 W

3 Items

Warning: Last items in stock!

939,00 lei

-660,00 lei

1 599,00 lei

Mai multe informatii

Personalizarea, confortul și ușurința de utilizare definesc EDGE LYT 80 W. Cu acces ușor, oferind performanțe confortabile pe tot parcursul zilei schiorilor experimentați. Dispune de designul nostru revoluționar EDGE LYT, care oferă transfer direct de putere de la clapar la schi, echilibru și control suprem prin viraje și personalizare îmbunătățită, sprijin pe spate și transmisie de energie pentru un schiat mai bun cu mai puțin efort. De asemenea, claparul este echipat cu o căptușeală modelabilă la căldură Perfect Fit pentru femei ,pentru un confort suprem, priza și transfer de putere de la schior la schi și performanță reglabilă la modurile de flexibilitate atletică.

Sizes
220-…-275
Shell
PU/SL
Ergo Balance
Allride balance Forward Lean 14° Ramp angle 5°
Last
C 2100cc
Last98100102
Size24.525.526.5

Smart frame
Hi-Top tech
Duo flex
Easy entry shell design
Stiffer/softer flex adjust
Double adjustable cuff
 

GRIP WALK OPTION

Increased walking comfort and improved natural roll thanks to a curved rubber sole. 
More...

PERFECT FIT

The revolutionary customization system Perfect Fit provides the best level of precision hold, comfort & performance. Head liners are a perfect fit to foot and shell straight out of the box but that can also be heat moulded repeatedly for ultimate personal fit. 

LIGHT DONE RIGHT

Using the lightest, strongest material on Earth, we continuously change and brake convention to create something focused, in its purest form. LYT TECH Skis and Ski Boots have one single-minded Goal: To provide exhilarating performance, effortlessly. 

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Clapari ski dama Head Edge LYT 80 W

Clapari ski dama Head Edge LYT 80 W

Write a review