Head Padel MOTION PRO -BBFC

18 Items

469,00 lei

-130,00 lei

599,00 lei

Mai multe informatii

Pentru prima dată, un pantof HEAD conceput exclusiv pentru padel. Dezvoltat împreună cu jucătorii profesioniști de padel HEAD, noul pantof MOTION PRO PADEL MEN oferă mișcare la 360 de grade și performanță ridicată prin confort modern, stabilitate și respirabilitate, fără a compromite greutatea.
Un model avansat de talpă – care a fost testat în cooperare cu furnizorul oficial de gazon WPT, MONDO – îmbunătățește aderența în toate direcțiile. Pentru un confort excepțional, pantoful are o construcție de șosete elastică completă, în timp ce talpa intermediară conține DynaFoam, creat cu celule de aer mici, care este ușor și foarte receptiv. Stabilitatea vine din combinația dintre tija din mijlocul piciorului din TPU, partea superioară întărită și tehnologia Lateral Control+. Pentru a vă menține piciorul rece, MOTION PRO PADEL MEN are o plasă respirabilă și un sistem de răcire ventilat, la mijlocul piciorului. Designul îndrăzneț, cu un logo HEAD mare, adaugă la atractivitatea modernă a pantofului.

Upper
Lightweight, breathable mesh Sock construction Lock-down lacing strap Internal TPU heel counter
Midsole
Higher toe-spring One EVA density - DynaFoam Ventilated 3D-anti torsion shank
Outsole
Durable outsole profile for different padel turfs 360º outsole pattern which enhances multidirectional movement Tested in cooperation with the WPT official turf provider, MONDO

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Head Padel MOTION PRO -BBFC

Head Padel MOTION PRO -BBFC

Write a review