Head Gravity PRO 2023

11 Items

1 299,00 lei

Mai multe informatii

Simțiți forța cu GRAVITY PRO, care a fost îmbunătățit cu tehnologia Auxetic de ultimă generație pentru o senzație de impact unica și o capacitate de joc îmbunătățită. Cu forma sa distinctă, rotunjită a capului și zona de impact mai generoasa, această rachetă oferă jucătorilor de turneu agresivi din generația următoare controlul, flexibilitatea și iertarea de care au nevoie pentru a domina orice adversar. Tehnologia Auxetic oferă o senzație mai mare și un feedback la fiecare lovitură, sporindu-ți încrederea în timp ce balansezi o rachetă susținută de Alexander Zverev și Andrey Rublev. Pentru o estetică ultra-modernă, care va învârti capetele, designul semnătura GRAVITY flip, cu culori diferite pe fiecare parte, a fost reîmprospătat cu un aspect asimetric.

• Tehnologie inovatoare Auxetic pentru o senzație de impact unica
• Zona de impact mai generoasa  pentru control, flexibilitate 
• Formă rotunjită distinctă
• Creat pentru jucătorii de turneu agresivi din generația următoare
• Avizat de Alexander Zverev și Andrey Rublev
• Noul design cu flip asimetric

Technology
Auxetic
Weight (unstrung)
315 g / 11.1 oz
String pattern
18/20
Head size
645 cm² / 100 in²
Grip size
1-5
Balance
315 mm / 1 in HL
Length
685 mm / 27.0 in
Beam
20mm

AUXETIC

Auxetic constructions show a unique deformation compared to non-Auxetic constructions. Due to their internal properties, Auxetic constructions widen when a “pull” force is applied and contract when squeezed. The bigger the applied force, the bigger the Auxetic reaction. 

GRAPHENE INSIDE

Strategically positioned in most of our racquets, Graphene strengthens the frame, provides greater stability and optimises energy transfer from racquet to ball. When you buy your next racquet, be sure it has GRAPHENE INSIDE. 

SWEET ZONE

The special sweetzone is created through a rounded head shape with the widest stringbed section raised to the tip for modern play. 

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Head Gravity PRO 2023

Head Gravity PRO 2023

Write a review