Head BOOM Jr 2022

12 Items

449,00 lei

-90,00 lei

539,00 lei

Mai multe informatii

Puterea explozivă este combinată cu perceptia de senzatie a noii construcții inovatoare Auxetic în noua rachetă de tenis BOOM JR. Bazată pe modelul MP pentru adulți – care are o nouă formă pentru HEAD – această rachetă este făcută pentru juniori ambițioși cu vârsta cuprinsă între 9 și 11 ani care doresc să-și ducă tenisul la următorul nivel. Când juniorii joacă cu RACHETA DE TENIS BOOM JR, nu trebuie să se gândească la altceva decât să se bucure de moment și să lovească următoarea lovitură. Cu un design proaspăt, modern, care este identic cu aspectul cadrelor BOOM pentru adulți, această rachetă îi va ajuta pe copii să se simtă bine cu ei înșiși și cu tenisul lor.

• Putere explozivă
• Senzație cu noua construcție Auxetic
• Pentru juniori ambițioși de la 9 la 11 ani
• Design proaspăt, modern, identic cu rachetele BOOM pentru adulți

Technology
Auxetic
Weight (unstrung)
250 g / 8.8 oz
String pattern
16/19
Head size
645 cm² / 100 in²
Grip size
0-2
Balance
320 mm / 0.4 in HL
Length
660 mm / 26 in
Beam
24 mm
Age
9 - 11
AUXETIC
Auxetic constructions show a unique deformation compared to non-Auxetic constructions. Due to their internal properties, Auxetic constructions widen when a “pull” force is applied and contract when squeezed. The bigger the applied force, the bigger the Auxetic reaction.

GRAPHENE INSIDE
Strategically positioned in most of our racquets, Graphene strengthens the frame, provides greater stability and optimises energy transfer from racquet to ball. When you buy your next racquet, be sure it has GRAPHENE INSIDE.

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Head BOOM Jr 2022

Head BOOM Jr 2022

Write a review