Supershape e-Original SW SF-PR bk/si+legatura PRD 12

2 Items

Warning: Last items in stock!

2 899,00 lei

-1 000,00 lei

3 899,00 lei

Mai multe informatii

Supershape e-Original este perechea originală de schiuri care a adus succesul seriei Supershape. Linia Supershape de la Head este modelată la perfecțiune și oferă o experiență de schi complet nouă! Ai crescut schiând și nu ești un concurent super fanatic, ci mai mult un pasionat de schi cu experiență? Atunci ar trebui să mergi pe Supershape!

Schiurile Supershape sunt fabricate din Graphene, un material super usor care ofera aderenta, acceleratie si control perfecte. Este un schi sportiv, care este multifuncțional.

Tehnologia Era 3.0 S oferă stabilitate schiului, permițându-vă să virați cu ușurință în viraj.

Schiurile vin cu legături Head PRD 12 GW Brake 85. Dacă doriți, putem asambla schiurile pentru dvs. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de informațiile corecte de la schior. Puteți introduce aceste informații în momentul comenzii.

Aceste schiuri Supershape e-Original sunt potrivite pentru carving, vă puteți juca cu ușurință în slalom toată ziua. Pe lângă forma perfectă, Supershape este echipat și cu ERA 3.0. S. Datorită răspunsului său rapid, este un schi pentru schiorul avansat, expert sau de competiție.

Tehnologia inovatoare EMC de la HEAD,  reduce vibrațiile și crește stabilitatea pentru o coborare generală mai lină. De asemenea, e-Original garantează o distribuție optimizată a echilibrului greutății și un echilibru și control perfect datorită tehnologiei HEAD Graphene. Primul Supershape realizat vreodată, e-Original are calitatea și beneficiile de nivel înalt care fac din aceasta cea mai de succes familie de schiuri HEAD.

  • EMC
  • ERA 3.0 S
  • RD Race structured UHM C Base
  • Graphene Worldcup Sandwich Cap Construction
  • Speed ​​Rocker

 

Length

156

163

170

Sidecut radius (m)

 10,1

 11,1

12,1 

Nose Width (mm)

 129

 129

 129

Waist Width (mm)

 66

 66

 66

Tail Width (mm)

 107

 107

 107 

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Supershape e-Original SW SF-PR bk/si+legatura PRD 12

Supershape e-Original SW SF-PR bk/si+legatura PRD 12

Write a review