WC REBEL e-SL PRO RP WCR14 bl/wh

8 Items

4 499,00 lei

Mai multe informatii

Worldcup Rebels e-SL Pro este un schi de slalom Worldcup, dar este mai puțin solicitant și mai ușor de întors. Performanța provine dintr-un miez din lemn și Titanal, o placă de cursă Worldcup, pereți laterali durabili fenolici și un finisaj cu tonuri de cursă. HEAD scurtează raza lui e-SL Pro, ceea ce are ca rezultat un schi de zi cu zi accesibil, cu puterea și precizia schiului de curse de slalom.

Facts

Length 150/155/160/165/170
Radius 12,0 @ Length 160
Sidecut 122/68/107 @ Length 160
Plate RACEPLATE WCR 14 SHORT
Bindings  FREEFLEX ST 16 BR 85 -100904
Legatura ski Freeflex ST 16 este echipata cu vârful Stream și călcâiul RACE PRO. Gama mare de reglare și designul aerodinamic al vârfului asigură o siguranță optimă și alergări și mai rapide.
Tehnologia de suspensie adaptivă cu clește independent cu arc și inserția metalică suplimentară între placă și legare garantează viteză maximă, transmisie directă a puterii și cel mai bun control. Placa de glisare oferă două poziții de montare pentru un punct de presiune modificabil și ajustarea performanței.

Very fasT

EXperts

Turn Radius -Short

  • EMC
  • Graphene Worldcup Sandwich Cap Construction
  • RD Race Structured UHM C Base
  • Rebel Camber

EMC

The HEAD EMC (Energy Management Circuit) features ceramic piezo plates incorporated into the front and rear of the ski. Here, the kinetic energy is converted into electronic energy and in turn, the electronic energy is used to absorb negative vibrations. This means that the ski runs smoother and allows you to ski at a higher level all day long. 
More...

Graphene

GRAPHENE is the thinnest and lightest element ever discovered by mankind. GRAPHENE is also the strongest material on the planet, stronger than diamond and 300 times stronger than steel, all in the thickness of one atom. 

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

WC REBEL e-SL PRO RP WCR14 bl/wh

WC REBEL e-SL PRO RP WCR14 bl/wh

Write a review