1. FUNCTIONAREA

Magazinul online sportin.ro apartine S.C. Sport Intercom S.R.L. si îsi valorifica produsele atat on-line cat si prin magazine specializate.

Magazinul on-line este o completare a activitatii societatii care atat pe segmentul de distributie cat si pe cel de vanzare directa este solutia perfecta pentru a pastra o legatura foarte apropiata cu clientii societatii.
Aici sunt prezentate in permanenta produsele distribuite, cu imagini si descrieri tehnice, recomandari si promotii speciale.

2. SPECIFICATII

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C.  Sport Intercom   S.R.L., prin intermediul magazinului online www.sportin.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.


Astfel, urmatorii termeni vor insemna:


Cumparator - persoana, firma, compania sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
Vanzator - societatea comerciala S.C.  Sport Intercom   S.R.L, avand sediul social in Bucuresti, Str. Atelirele Noi, nr 17, sector 1, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/17656/1994, CUI: RO6242747
Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.
Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

 

3. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
c. Termeni si conditii

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre vanzator.

4. COMANDA TELEFONICA

Pentru comenzi telefonice sunati la numerele de telefon:

021 224 5419 (Romtelecom)

0722 621 661 (Vodafone)

5. COMANDA PRIN EMAIL

Puteti lansa comenzi si printr-un simplu email la adresa contact@sportin.ro specificand lista de produse dorite si datele dvs. (nume complet, adresa de livrare, numar de telefon la care puteti fi contactat).

6. PROTEJAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC Sport Intercom Srl are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este marketing si publicitate.

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare activitatii de marketing si publicitate, sub forma de newslettere. Refuzul dvs. se poate exprima prin dezabonarea de la newsletterul nostru.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoanele fizice sau juridice, care in urma crearii unui cont online, plaseaza sau nu o comanda electronica.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de email : contact@sportin.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Numar inregistrare Sport Intercom la A.N.S.P.D.C.P : 0020640/ 20.08.2015 

 

7. PROGRAMUL DE LUCRU

Preluari comenzi:
- Luni - Vineri, intre orele 09:00 - 17:00 (pentru comenzi primite telefonic)
- NON-STOP pentru comenzi lansate pe site si prin e-mail.

Procesari comenzi (confirmari de stoc, informatii tehnice, confirmare termen de livrare):
- Luni - Vineri, de la 09:00 la 17:00

Comenzile si intrebarile primite de luni pana vineri, dupa ora 17:00 si in zilele libere vor fi procesate in prima zi lucratoare.

8. LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele comandate vor fi livrate prin serviciu de curierat in toata tara. La preluarea coletului dvs. trebuie sa achitati, pe baza de factura contravaloare produselor comandate si taxa de transport.

Livrarile se fac zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00.

NOTA: Va rugam, indicati adresa unde va aflati in timpul zilei intre orele mentionate in paragraful anterior (ex: la locul de munca)

Taxa de transport

TRANSPORTUL ESTE ASIGURAT GRATUIT (pentru comenzi ce depasesc valoarea de 500 de lei) !!! (exclusiv pentru livrari pe teritoriul Romaniei)

Termenul de livrare este de 1-2 zile * lucratoare de la primirea comenzii. În cazul produselor care nu pot fi livrate în acest termen, va vom contacta prin e-mail sau telefon.

*) Exceptie fac produsele ce nu se afla in stoc si la care livrarea se face "la comanda" - aceasta informatie este afisata in pagina de detalii produs. Livrarea acestor produse se face intr-un interval cuprins intre 3 si 6 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii si dupa achitarea unui avans cuprins intre 50 si 100% din valoarea produsului care va fi adus "la comanda".

Asiguram livrarea produselor exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Pentru livrari in afara tarii se vor comunica separat taxele de transport conform cotatiilor primite de la curieri !

9. MODALITATI DE PLATA

  • Plata Ramburs:

Contravaloarea produselor comandate va fi achitata la livrarea coletului, reprezentantului firmei de curierat, in momentul receptionarii produselor.

  • Transfer Bancar (ordin de plata sau numerar in contul nostru):

Nume firma: S.C. Sport Intercom S.R.L.
Cod unic inregistrare: RO6242747
Nr. Registrul Comertului: J40/17656/1994
Cont IBAN: RO26PIRB4206758016003000
Banca: PIRAEUS BANK

10. RENUNTARE/RETUR

S.C. Sport Intercom S.R.L. respecta prevederile Legii 365/2002 privind comertul electronic si Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, modificata prin O.U.G. 34/2014  ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 14 zile sa denunte unilateral contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul contractului, conditionat de returnarea bunurilor in ambalajul original si doar daca acestea nu au suferit deteriorari (in cazul rachetelor gripul trebuie sa fie sigilat, iar racordajul sa nu prezinta urme de deteriorare).

Cheltuielile aferente returarii bunurilor vor fi suportate de catre cumparator.

S.C. Sport Intercom S.R.L. are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost facute cu rea intentie sa solicite daune interese catre cumparator, in conditiile legislatiei. 

11. GARANTIA PRODUSELOR 

Produsele distribuite de Sport Intercom Srl au un termen minim de garantie de la 1 la 12 luni de la data achizitiei. Va rugam sa pastrati factura sau bonul fiscal pentru orice reclamatie. Garantia se acorda doar pentru viciile de fabricare. 

Exista produse cu termen de garantie este mai mare, caz in care acesta va fi mentionat explicit in descrierea tehnica a produsului.


12. DISPONIBILITATEA SI PRETUL PRODUSELOR

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.sportin.ro sunt disponibile in limita stocului.

Preturile produselor prezentate pe www.sportin.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila si se actualizeaza zilnic.

13. DiISPOZITII FINALE

Sport Intercom SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www. sportin.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Informatii de contact:

E-mail: contact@sportin.ro
Telefon: 0722 621 661

Nume firma: S.C. Sport Intercom S.R.L.
Cod unic inregistrare: RO6242747
Nr. Registrul Comertului: J40/17656/1994
Cont IBAN: RO26PIRB4206758016003000
Banca: Piraeus Bank