Aplica Filtre

HEAD Rachete tenis

Rachete tenis camp, marca Head, se adreseaza atat segmentului de incepatori cat si celor care practica performanta, cu caracteristici specifice fiecarei grupe de varsta si fiecarui nivel de joc.

Materiale de constructie de maxima rezistenta, tehnologie de ultima generatie dezvoltatat in directia performantei maxime cu minin de solicitari biomeca...

Rachete tenis camp, marca Head, se adreseaza atat segmentului de incepatori cat si celor care practica performanta, cu caracteristici specifice fiecarei grupe de varsta si fiecarui nivel de joc.

Materiale de constructie de maxima rezistenta, tehnologie de ultima generatie dezvoltatat in directia performantei maxime cu minin de solicitari biomecanice.

Nivelul de joc acopera segmentul de juniori, agrement si performanta.

Preturi de importator direct si unic distribuitor.

Mai mult

HEAD Rachete tenis  Sunt 103 produse.

Subcategorii

 • Sale rachete!

  Stimati clienti,

  categoria de produse "SALE ! " include produse care din varii motive de tipul lipsa structura marimi per produs, ambalaj deteriorat sau vechime colectie au fost supuse unor preturi speciale de lichidare de stoc.

  Aceste articole nu pot fi achizitonate in baza nici unui tip de voucher valoric sau nu mai pot fi supuse unei actiuni secundare promotionale !

  Va multumim !

   

  JOACA CEL MAI BUN TENIS CU GRAPHENE™

   

   

  HEAD introduce in portofoliul tehnologiilor proprii cel mai rezistent si cel mai usor material din lume: Graphene™.

   

  Descoperit in 2004, Graphene™ inseamna un singur strat bi-dimensional de atomi de carbon. Acest material are o rezistenta la rupere de 200 de ori mai mare decat otelul, ceea ce il prezinta ca fiind solutia perfecta pentru fabricarea ramelor de rachete cu proprietati excelente pentru jocul de tenis.

  Tehnologia Graphene™ permite pentru prima data o redistribuire optima a greutatii in structura unei rachete HEAD.

   

  Prin folosirea  Graphene™ - ului in "gatul" rachetei, greutatea din partea de mijloc este redusa la maxim. Astfel, aceasta greutate poate fi redirectionata catre segmente cu o functionalitate mai importanta cum sunt manerul si capul rachetei.

  Aceasta constructie unica furnizeaza jucatorului o manevrabilitate a rachetei de neegalat pana in prezent si mareste "swingweight"-ul (greutatea rachetei in timpul acceleratiei).

  Intr-o descriere sumara avantajul unei rachete cu tehnologia Graphene™ consta in usurinta "swing"-ului (acceleratiei) dar in acelasi timp forta generata in lovitura este superioara. Practic, mai multe batai de cap pentru adversarul tau !

 • Rachete MXG

  GRAPHENE TOUCH SI MAGNEZIU

  MXG, unifica sub aceeasi umbrela tehnologia GRAPHENE TOUCH alaturi de o noua insertie de Magneziu.

  Sub forma unui pod ce unifica bratele rachetei de tenis, magneziul este injectat in matrita.

  Rezultatul: o noua arma de joc, ce combina in reteta perfecta echilibru, controlul si forta.

  Magneziul aduce plus de stabilitate, modificand foarte putin greutatea de ansamblu a rachetei de joc.

 • Rachete 360 G.TOUCH
 • Rachete G.TOUCH

 • Rachete G.TOUCH Speed
 • Rachete G.TOUCH Instinct
 • Rachete G.TOUCH Extreme
 • Rachete G.TOUCH Radical

 • Rachete G.TOUCH Prestige

 • Rachete Metallix
 • Rachete Youtek IG

  Tehnologiei Youtek cu care deja v-ati familiarizat i se alatura o noua componenta esentiala:

  Innegra, fibra de ultima tehnologie, foarte usoara si foarte rezistenta care reduce simtitor din vibratiile de raspuns ale rachetei.

 • Rachete Club

  Rachete tenis clasificate generic sub terminologia de club.

  Se adreseaza targetului de jucatori de agrement, care practica acest sport ca pe o activitate de loisir de frecventa redusa.

  Compozitia lor se rezuma la materiale usoare si rezistente, uneori in variante de aliaj, de tipul aluminiu, magneziu, carbon sau grafit.

  Rachetele de club variaza in suprafete medii spre mari si greutati relativ mari ( 270-290 g).

 • Rachete Junior

   

  Subcategorie ce grupeaza modele de rachete recomandate segmentului de juniori.

  In functie de model, acestea se impart in doua categorii aparte: una care se adreseaza categoriei de juniori pana in varsta de 10 ani ( modelele aferente fiind modele basic ca si constructie si tehnologie) si alta categorie care se adresesaza juniorilor cu varsta de 12 ani sau putin peste aceasta varsta..

pe pagina
Showing 1 - 12 of 103 items
Showing 1 - 12 of 103 items