Placa snow Pride Camba 1.57

334512

1 Item

Warning: Last items in stock!

899,00 lei

-100,00 lei

999,00 lei

Mai multe informatii

Placa prezinta usoare urme de zgarieturi pe fete rezultate in urma expunerii in vitrina.

Placa Snowboard Head pentru dama.

Conceput special pentru femei.

Dacă știi deja să aluneci cu placa și vrei să-ți îmbunătățești abilitățile, această placă va fi perfectă pentru tine. Ușor de controlat, reacționează rapid la impulsurile de torsiune, permite modificarea lină a miscarilor.

Scop: all-mountain

 Biaxial Cruiser - Acoperire pentru alunecare ușoară

Camber: Bow Camber - Design tradițional de cambra a plăcii pentru o mare capacitate de răspuns, control, aderență și precizie a plăcii

Baza: Baza extrudata - baza in relief, rapida si durabila, atragatoare cu culori vii si grafica originala, usor de intretinut, performanta ridicata

Forma: Freestyle Directional - conceput pentru echitatie freestyle in si in afara partiei

Miez: Select Core - un miez realizat din lemn atent selectat

Nivel de calificare: de bază

Stilul de conducere: freestyle directional

 stilul liber

Scop: Plăcile All-Mountain AM se caracterizează printr-o mare versatilitate, ceea ce le face perfecte în toate condițiile.

Lățimea plăcii

standard

Lățimea standard a plăcii - lățime ideală dacă mărimea ghetelor de snow nu este mai mare de 45.

 Atașarea legăturilor

standard

Montarea standard a legăturilor se bazează pe inserții plasate în miezul plăcii, constând din mai multe orificii filetate. Suportul standard vă permite să montați legăturile din câteva zeci de poziții diferite unul față de celălalt și cu placa.

Forma plăcii

twin tip

Forma plăcii este responsabilă pentru comportamentul plăcii atunci când mergeți pe viraje precum și modul în care placa reacționează la mersul în zapada adâncă. Twin Tip sunt plăci simetrice, fața și spatele plăcii au aceeași lungime, centrul de greutate este plasat central. Formă folosită în principal în plăcile Freestyle și Jibb. 

twin tip

Flexul, adică rigiditatea plăcii, are un impact enorm asupra stabilității și manevrării acesteia. Pentru a spune simplu - plăcile medii oferă o stabilitate bună la viteze moderat mari și permit o mare libertate de mișcare în timp ce joci pe pârtie.

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Placa snow Pride Camba 1.57

Placa snow Pride Camba 1.57

Write a review