Termobag Head PRO L -TYBK

260034

1 Item

Warning: Last items in stock!

549,00 lei

Mai multe informatii

Vă prezentăm geanta de tenis PRO X RACQUET BAG L TYBK, o adevărată întruchipare a luxului și excelenței. Proiectată cu atenție meticuloasă la detalii, această geantă prezintă semnătura și logo-ul nimeni altul decât legendarului Novak Djokovic, reflectând angajamentul său neclintit față de perfecțiune. La fel ca Djokovic, HEAD continuă să depășească limitele inovației, iar această geantă nu face excepție.

Experimentați versiunea îmbunătățită a genții PRO X RACCHET BAG L TYBK, având acum o formă mai elegantă, mai rafinată, care emană sofisticare. Cu căptușeală îmbunătățită și o construcție întărită, oferă stabilitate și protecție de neegalat.

Eliberați-vă potențialul cu această geantă spațioasă, capabilă să găzduiască până la 9 rachete. Echipat cu tehnologia de climatizare CCT+, astfel încât unul dintre compartimente vă protejează rachetele de temperaturile extreme. În plus, geanta are un compartiment central separat, inclusiv un spațiu ventilat pentru depozitarea hainelor sau pantofilor. Organizați-vă fără efort lucrurile esențiale cu două buzunare exterioare pentru accesorii și două buzunare interioare din plasă pentru accesorii, asigurându-vă că totul are locul său.

Ca o dovadă a angajamentului HEAD față de sustenabilitate, geanta vine cu o etichetă realizată din hârtie reciclată și asigurată cu snur de cânepă. În plus, vine într-o nouă pungă de plastic reciclată, exemplificând dedicarea noastră pentru reducerea deșeurilor de plastic.

Îmbunătățiți-vă jocul și răsfățați-vă cu simbolul stilului și funcționalității cu geanta PRO X RACCHET BAG L TYBK. Alăturați-vă rândurilor lui Novak Djokovic și HEAD, unde excelența nu cunoaște limite.

• Formă nouă
• Căptușeală nouă și construcție nouă pentru stabilitate suplimentară
• Țesături premium noi
• Design luxos, la modă
• Spatiu pentru pana la 9 rachete
• Tehnologia de climatizare CCT+ protejează rachetele
• Etichetă realizată din hârtie reciclată și șnur de cânepă
• Prezentat în pungă nouă de plastic reciclat

Colors
thyme/black
Volume (l)
80
Dimensions
80*33*34
Material composition (outside)
80% Polyester / 20% PU
Material composition (inside)
70% Polyester / 30% TPE

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Termobag Head PRO L -TYBK

Termobag Head PRO L -TYBK

Write a review