Trening EASY COURT Junior-DB

1 Item

Warning: Last items in stock!

439,00 lei

Mai multe informatii

Îmbinând confortul și stilul pentru juniori, treningul EASY COURT este realizat din tricot dublu 100% poliester și vine cu tehnologia Moisture Transfer Microfiber, care oferă un efect de răcire în timp ce permite țesăturii să se usuce rapid. Jacheta are guler ridicat și fermoar într-o singură direcție în față, în timp ce pantalonii sunt oferiți cu o talie elastică cu cord de ajustare, precum și buzunare și fermoare pe deschiderile picioarelor. Finisat cu siglele HEAD , treningul EASY COURT are o estetică premium, sportivă.

• Tricot dublu 100% poliester
• Tehnologia Moisture Transfer Microfiber
• Jacheta are guler ridicat și fermoar într-o singură direcție în față
• Pantalonii au bandă elastică în talie cu cordon de ajustare, buzunare care se îndepărtează și fermoare pe deschiderile picioarelor

Main Fabric
100% polyester french terry
Fit
regular
Competițiile intense și antrenamentele dure cer foarte mult de la îmbrăcăminte. În acest scop am dezvoltat tehnologia HEAD Sportswear MXM (Moisture Transfer Microfibre). Aceste microfibre de înaltă performanță deplasează transpirația la suprafața materialului de unde este îndepărtată eficient. Acest lucru aduce un efect de răcire și permite materialului să se usuce rapid.

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Trening EASY COURT Junior-DB

Trening EASY COURT Junior-DB

Write a review