HEAD A LANSAT CAMPANIA " NEXT NOVAK, THE HEAD TALENT TROPHY ! "

HEAD isi doreste sa descopere noi talente in randul juniorilor jucatori de tenis, care pot deveni urmatorul Novak Djokovic !

Novak, numarul 1 in clasamentul ATP este un barometru in lumea tenisului la nivel mondial ! Constient de rolul pe care si-l asuma, Novak este la randul sau un exemplu pentru juniorii si tinerii jucatori de tenis. De aceea s-a alaturat celor de la HEAD pentru a promova la nivel modial campania de cautare si selectie a juniorilor talentati si dedicati, care ii pot calca pe urme.

IN CE CONSTA NOUA CAMPANIE ? / CINE POATE PARTICIPA LA ACEASTA CAMPANIE ?

* HEAD isi doreste sa gaseasca tinere talente printre voi, impreuna cu voi !

* Orice junior/-oara, cu varsta cuprinsa intre 8 - 14 ani ( 01.01.2002 - 31.12.2008 ) este invitat/-a sa ia parte la aceasta competitie de o importanta uriasa pentru viitorul sau !

Ceea ce trebuie sa faceti este sa realizati un scurt video cu voi, in care sa demonstrati motivatia si aptitudinile voastre in tenis !

Ulterior inscrieti-va pe platforma special creata www.next-novak.head.com si incarcati filmuletul pe care l-ati creat !

* HEAD va selecta si va anunta oficial 17 castigatori din toata lumea !

CARE SUNT PREMIILE PUSE IN JOC ?

* Devii membru HEAD TEAM !

* 1 an contractual de sponsorizare echipament HEAD !

* Echipament imbracaminte si pantofi sport incluse in pachetul mai sus mentionat de sponsorizare pe durata de 1 an de zile !

* O vizita de 3 zile la una dintre cele 3 academii de top HEAD din Europa, pentru actiuni de dezvoltare si imbunatatire a jocului !

* Daca sunteti cu adevarat talentati si selectati puteti plusa pentru alte beneficii locale, cum ar fi sponsorizari pentru clubul din care faceti parte sau anumite cheltuieli deductibile in deplasarile voastre !

CE INSEAMNA CONCRET ACEASTA EXPERIENTA PENTRU UN JUNIOR ?

* Parteneriate cu binecunoscutii antrenori BOB BRETT si EMILIO SANCHEZ, obtinand acces si facilitati in cadrul unor sedinte de antrenament de cel mai inalt nivel profesional !

* Devii parte activa din reteaua internationala TEAM HEAD !

BUGETE !

* HEAD va acoperi costurile echipamentului gratuit HEAD TO TOE pentru un an de zile !

* HEAD va acoperi costurile de cazare pentru cele 3 zile ( 2 nopti ) la una dintre academiile selectate, pentru 2 persoane ( 1 junior + 1 adult )

* HEAD nu acopera costurile de transport ! Acestea sunt in sarcina beneficiarului !

In concluzie, pasii pe care trebuie sa ii faceti sunt:

PAS 1: Accesati site-ul www.next-novak.head.com  unde veti gasi explicata in detaliu campania NEXT NOVAK si inscrieti-va !

PAS 2: Creati cu ajutorul antrenorului sau al prietenilor un filmulet, in care sa va demonstrati talentul, in timpul unei sesiuni de antrenament ! Este recomandat un raliu de mingi in care sa combinati toate loviturile de baza ( backhand, forehand, servici, vole, smash, lovitura de atac ) dar si cateva trick-uri in care excelati voi cel mai bine !

Cateva exemple in filmuletele de mai jos :

https://youtu.be/6lL_Dx_qny8

https://youtu.be/SE03wjoxnMQ

PAS 3: Uploadati video-ul pe www.next-novak.head.com

PAS 4: Din acest moment juniorii vor fi selectati de catre un juriu membrii HEAD !

PAS 5: Campania a inceput deja si puteti uploada postarile voastre pana pe data de 15 Septembrie 2016 ! Intre 15 - 30 Septembrie 2016 are loc selectia la nivel mondial ! Incepand cu data de 3 Octombrie 2016, cei 17 castigatori vor fi promovati pe retelele sociale HEAD !

MULT SUCCES IN PRIMII PASI CATRE O CARIERA LA NIVEL MONDIAL !!!

HEAD ROMANIA