Reduced price! HEAD Graphene 360+ Gravity MP Vezi marit

HEAD Graphene 360+ Gravity MP

22 Items

In Stock

999,00 lei

-200,00 lei

1 199,00 lei

Mai multe informatii

Gravity MP este o arma de joc pe cat de solida la impactul cu mingea, pe atat de rapida. Jucatorii intermediari si avansati, setati pe un joc bine targetat si cu un extra feel, ar trebui sa ia in considerare cat mai atent Gravity MP-ul.

Rigiditatea relativ scazuta o face prietenoasa bratului si reda un raspuns controlat. 

Forma capului rachetei este modificata in sensul rotunjirii acesteia, ceea ce mareste distanta pe cross intre ramele capului. Se defineste astfel un nou si extrem de placut sweetspot, mult marit si un efect de spin nemaintalnit pana acum la rachetele Head. Astfel, unghiurile cele mai stranse si dificile sub care poate veni mingea la atac, nu mai sunt atat de problematice datorita noul sweetspot.

Loviturile ridicate de la sol nu sunt inconfortabile, iar spin-ul are o acuratete foarte buna si este foarte prietenos.

Loviturile care obliga deschiderea ampla a bratului permit tinerea ritmului chiar si celor mai dificile retururi. Excelenta de asemenea la voleuri, reda sufiecienta incredere loviturilor de drop in unghiuri dificile. Chiar si jucatorii de fileu vor aprecia rapiditatea ei de reactie si plasare a mingei in terenul advers sub unghiurile cele mai dificile. Jucatorii agresivi vor primi suficient spin si precizie pentru a marca colturile terenului advers, punct dupa punct. 

Chiar daca nu reda un feeling atat de solid in joc, ca variantele Pro si Tour, viteza si gradul ridicat de playabilitate o fac o alegere moderna, deloc de neglijat.

Noua tehnologie Graphene 360+, prin care racheta isi combina usurinta in forta de lovire, cu soliditatea acesteia si cu Spiral Fibers, o insertie de fibre extrem de flexibile plasate in jurul capului rachetei.

Tehnologie: GRAPHENE 360+ GRAVITY

Constructie: Graphene 360+ / Graphite

Greutate: 295g/ 10.4oz

Grosime rama: 22/22/22mm

Suprafata: 645cm2/ 100in2

Balans: 325mm/ 6 pts HL

Swingweight: 323

Rigiditate: 62

Lungime: 685mm/ 27in

String pattern: 16 main / 20 cross

Vizualizati aici detaliile tehnice!

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

HEAD Graphene 360+ Gravity MP

HEAD Graphene 360+ Gravity MP

Write a review