Mingi Davis Cup Vezi marit

Mingi Davis Cup 72 mingi

571354

95 Items

In Stock

429,00 lei

Mai multe informatii

HEAD - MINGE OFICIALA DE JOC - DAVIS CUP !

Anunt oficial de presa datat 14 Septembrie 2016.

Federatia Internationala de Tenis, a declarat prin anunt oficial la data de 14 Septembrie 2016, ca HEAD va deveni partener la nivel international al Cupei Davis, BNP Paribas. Parteneriatul semnat pe o perioada de 3 ani, incepand cu 01 Ianuarie 2017, va lansa brandul HEAD in productia si vanzarea in toata lumea, de mingi de cea mai inalta calitate, branduite cu sigla Cupei Davis.

Presedintele ITF, David Haggerty a declarat ca, parteneriatul cu HEAD este o oportunitate excelenta pentru vanzare si promovare : " Cupa Davis, jucata in aproximativ 60 de tari in fiecare an, ajuta ITF-ul sa creasca si sa dezvolte jocul tenisului in toata lumea. In urmatorii 3 ani, vom lucra indeaproape cu HEAD pentru a promova parteneriatului la nivel mondial si pentru a inspira din ce in ce mai multi oameni sa joace tenis. "
Vice presedintele executiv al diviziei HEAD Racquetsports, Ottmar Barbian, a declarat: "Cupa Davis este unul dintre cele mai cunoscute branduri in tenis. Mingea Davis Cup va fi o extensie excelenta in portofoliul de productie al mingiilor HEAD, o unica oportunitate de a creste sportul in sine si bineinteles, business-ul segmentului nostru de mingi."

Davis Cup, sustinuta de BNP Paribas, este cupa mondiala in tenis. Este competitia anuala, pe echipe cu cea mai mare amploare la nivel international, in lumea sportiva, cu 135 echipe inscrire in 2016. Competitia dateaza deja de 116 ani si a fost infiintata in anul 1900. Sponsorul oficial este BNP Paribas, banca oficiala a Cupei Davis. Sponsorii oficiali sunt: Rolex ( Official Timekeeper ), Adecco ( Oficial HR Sponsor ) si Betway ( Official Betting Sponsor ). beINSPORTS este Official Global Media Rights Partner.

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Mingi Davis Cup 72 mingi

Mingi Davis Cup 72 mingi

Write a review