Sale ! Bax minhi Head HEAD TOUR XT 144 Buc Vezi marit

Bax minhi Head HEAD TOUR XT 144 Buc

571834

This product is no longer in stock

1 300,00 lei

Mai multe informatii

Faceți-vă jocul de precizie și mai precis cu minge de tenis premium HEAD TOUR XT, care vine într-un ambalaj nou, mai durabil, care utilizează mai puțin plastic și este mai ușor de reciclat. Recomandat pentru condiții calde și pentru terenuri rapide pe zgură și dure, HEAD TOUR XT a fost dezvoltat și testat riguros timp de mai bine de doi ani în laborator și pe teren cu jucători profesioniști de tenis. Rezultatul este o minge care, cu tehnologia Impact (EN)Core, oferă atingere unică, control ușor și precizie îmbunătățită, precum și longevitate extinsă.
TOUR XT este noua minge PREMIUM a HEAD. HEAD TOUR XT a fost dezvoltata și testata riguros mai mult de doi ani - în laborator și pe teren, cu jucători de tenis profesioniști. Rezultatul este o mige care oferă atingere unică și controlabilitate ușoară datorită tehnologiei sale de impact"Core Technolgy". Alege tubul HEAD TOUR XT auriu, dacă ești la un turneu sau esti un jucător de club si te vei bucura de cele mai bune lovituri.
Head TOUR XT optimizeaza controlul mingii si mareste longevitatea acesteia cu pastrarea cat mai mult timp a proprietatilor initiale.
Este mingea ideala pentru joc.

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Bax minhi Head HEAD TOUR XT 144 Buc

Bax minhi Head HEAD TOUR XT 144 Buc

Write a review