Bipack TOUR 144 mingi

570811

100 Items

In Stock

790,00 lei

Mai multe informatii

Participa la campania promotionala HEAD, prin inscrierea gratuita la tombola organizata de HEAD INTERNATIONAL!

1000 premii constand in rachete HEAD, pantofi tenis HEAD, genti HEAD si multe accesorii HEAD, precum si fabuloasa sansa a unei vacante in insulele MAURITIUS!

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul in campania dedicata AICI, ulterior achizitiei unui bipack HEAD TOUR si inscrierii codului in tombola!

Lista potentialilor castigatori, pentru fiecare tara in parte, va fi anuntata dupa mijlocul lunii August, ulterior incheierii campaniei.

HEAD ATP, minge oficiala de joc a turneelor de tenis organizate sub egida Asociatiei Profesionistilor in Tenis ( ATP ), astfel:

- Minge oficiala de joc pentru seria turneelor tip Masters 1000, ATP 500, ATP 250.
- Minge oficiala de joc a finalei campionilor de la Londra - Barclays ATP World Tour Finals.
- Minge aleasa pentru un numar reprezentativ de partide de Cupa Davis.

HEAD ATP, minge oficiala de joc a turneelor de tenis organizate pe plan local, sub egida FRT sau organizatii de profil, astfel:

- Minge oficiala de joc a Federatiei Romane de Tenis, pentru categorii de competitii selectate.
- Minge oficiala de joc pentru competitiile de amatori reglementate de Tenis Partener ( MPG ).

 

Calitatea superioara a mingei ATP este de data de concurenta a doua tehnologii:

 

 

Tehnologia ENCORE TM se reflecta in rezistenta prelungita cu pana la 33%. Compozitia hibrizata intre polimeri naturali si polimeri fabricati, care in procentul potrivit amana aparitia efectului asa numit de " minge moale ", converge intr-o minge a carei duritate se mentine in joc timp mai indelungat, chiar si dupa multe folosinte.

 

 

Tehnologia SMARTOPTIK TM confera mingei ATP o mai buna vizibilitate a acesteia in joc, cu rezistenta ridicata la uzura frecventa, prin tratarea paslei exterioare cu substante de inalta calitate.

Produsul BAX TOUR 144 mingi nu se poate compensa prin vouchere valorice sau achizitie prin carduri de membru liga tenis amatori !

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Bipack TOUR 144 mingi

Bipack TOUR 144 mingi

Write a review